Inschrijving geopend! Meld je aan voor de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience 2023

Written by Merel Zitter, 1-feb-2023

Vorig jaar kon de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience niet doorgaan vanwege slecht weer, maar dit jaar gaan wij er gewoon weer voor! Samen met onze ambassadeur Mischa Hielkema organiseren wij op 11 juni 2023 onze handbike toertocht door Valkenburg voor handbikers van elk niveau. De inschrijving is vanaf nu geopend!

Wat ooit begon als een idee, heb ik samen met Wellspect uit laten groeien tot een geweldig mooie handbiker klassieker.

Aldus tophandbiker Mischa Hielkema.
Read more

Onderwerp: handbiken, arealdifference, sport en vrije tijd, parasport

Waarom is het zo belangrijk om naar het toilet te gaan?

Written by Merel Zitter, 19-nov-2022

Voor Wereld Toilet Dag, geïnitieerd door de Verenigde Naties om betrokkenheid te creëren bij de wereldwijde sanitaire crisis, willen we benadrukken waarom het zo belangrijk is om naar het toilet te gaan wanneer je aandrang voelt en het belang van openbare toiletten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Read more

Wellspect Education – een nieuw platform voor zorgprofessionals, gebruikers en verzorgenden

Written by Merel Zitter, 30-sep-2022

Wellspect Education is onderdeel van ons nieuwe service aanbod, Wellpect With You. Hiermee lanceren wij een online leermiddel voor alle zorgprofessionals die graag hun kennis over blaas- en darmmanagement willen verbreden of verdiepen. Daarnaast bieden wij trainingsmaterialen en downloads voor gebruikers, verzorgenden en eenieder die interesse heeft in continentiezorg.

Read more

Onderwerp: wellspect with you, Wellspect Education

Tips voor het reizen met katheters

Written by Jeffrey van der Steen, 27-jun-2022

Gelukkig kunnen we weer op vakantie. Ook als u katheters gebruikt kan dat gewoon. Zoals geldt voor het gebruik van alle medische hulpmiddelen vergt het reizen met katheters soms alleen iets meer planning, u wilt natuurlijk niet zonder komen te zitten. Om het reizen met katheters makkelijker te maken, geven we hieronder een aantal adviezen zodat u onbezorgd met uw katheters op reis kunt gaan.

Read more

Onderwerp: LoFric, checklist, Lofric Elle, katheterisatie, LoFric Sense, LoFric Origo, vakantie, katheter, tips

Klimaatneutraal zijn in 2045

Written by Wellspect Nederland, 27-apr-2022

Vandaag is een belangrijke mijlpaal bereikt met de publicatie van het duurzaamheidsrapport van 2021. We spraken Group Vice President Svenn Poulsen over het traject om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn en daarbij voorop te lopen binnen onze bedrijfstak. 

Read more

Onderwerp: Duurzaamheid