Tips voor katheteriseren tijdens het reizen: waar moet u aan denken?

Written by Jeffrey van der Steen, 30-jun-2021

Wanneer u katheters gebruikt, kan het soms spannend zijn om langere tijd van huis te zijn of naar het buitenland op vakantie te gaan. Hieronder geven we een aantal adviezen zodat u onbezorgd met uw katheters op reis kunt gaan.

Read more

Onderwerp: LoFric, checklist, Lofric Elle, katheterisatie, LoFric Sense, LoFric Origo, vakantie, katheter, tips

Hoe wij werken om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken

Written by Wellspect Nederland, 25-jun-2021

Wij weten dat de productie, het transport en de afvoer van onze producten een impact hebben op het milieu en een aanzienlijke hoeveelheid broeikasgassen uitstoten die bijdragen aan klimaatverandering. Wij werken actief aan het terugdringen van de schadelijke impact op het klimaat en zorgen er tegelijkertijd voor dat wij ons aanpassen aan de bestaande medische richtlijnen. Ook gaan wij de uitdaging aan om een toekomstig klimaatneutraal product te ontwikkelen.

Read more

Onze snelle maatregelen om de Covid-19-pandemie onder controle te krijgen

Written by Wellspect Nederland, 11-jun-2021

Voor de meesten van ons was 2020 een moeilijk jaar, maar voor sommigen van ons meer dan voor anderen. Omdat wij mensen ondersteunen die lijden aan urineretentie of chronische constipatie, zijn onze gebruikers voor hun dagelijkse leven afhankelijk van onze producten. Behalve de gevaren van de pandemie hebben zij ook andere problemen die zij elke dag, elk jaar moeten zien te overwinnen. Voor hen zijn onze producten essentieel voor een goede kwaliteit van leven. Ons doel is om elke dag een echt verschil te maken. Met behulp van onze producten kunnen onze gebruikers een vrijer, onafhankelijker leven leiden.

Read more

Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience 2021 - met Mischa Hielkema

Written by Merel Zitter, 4-jun-2021

Op zondag 26 september is het eindelijk zo ver: de derde editie van de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience! Een toertocht georganiseerd door Wellspect in samenwerking met tophandbiker Mischa Hielkema. Ben jij erbij?

Na twee zeer succesvolle edities in 2018 en 2019 nodigen wij je hierbij van harte uit voor de derde editie van de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience op zondag 26 september 2021. Binnen het Amstel Gold Race parcours worden er drie routes uitgezet van ca. 25, 40 en 60 kilometer. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er op elke route meerdere groepen gaan rijden, verdeeld naar ervaring en eigen inzicht. Zo is er voor elk handbikeniveau een gepaste route en kan iedereen meedoen. Alle routes beginnen en eindigen op het terrein van Amstel Gold Race Xperience. 

Read more

Onderwerp: sport, handbiken

LoFric Elle wint de "Look Good, Feel Good" award

Written by Jeffrey van der Steen, 3-jun-2021

LoFric Elle bewijst zich opnieuw en wint haar derde award tijdens de Britse ACA conferentie.

Read more

Onderwerp: Lofric Elle, zelfkatherisatie, Award