Inschrijving geopend! Meld je aan voor de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience 2023

Written by Merel Zitter, 1-feb-2023

Find me on:

Vorig jaar kon de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience niet doorgaan vanwege slecht weer, maar dit jaar gaan wij er gewoon weer voor! Samen met onze ambassadeur Mischa Hielkema organiseren wij op 11 juni 2023 onze handbike toertocht door Valkenburg voor handbikers van elk niveau. De inschrijving is vanaf nu geopend!

20220202-Mischa-Origineel-0022 16x9

Wat ooit begon als een idee, heb ik samen met Wellspect uit laten groeien tot een geweldig mooie handbiker klassieker.

Aldus tophandbiker Mischa Hielkema.

Het idee voor de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience ontstond in 2018 en samen met Mischa begonnen we in dat jaar met ca. 20 handbikers. In de jaren daarna groeide de groep en het succes!

Drie routes voor elk niveau

De toertocht is geschikt voor zowel beginnende als ervaren handbikers, omdat je kunt kiezen uit drie verschillende routes van ca. 25, 45 en 60 kilometer. Op elke route zullen er meerdere groepen gaan rijden, verdeeld naar ervaring en eigen inzicht. Zo is er voor elk handbikeniveau een gepaste route en kan iedereen meedoen. Ook bieden wij met deze toertocht een mooi trainingsmoment voor wie 2 weken later deelneemt aan de HandbikeBattle in Oostenrijk.

Het programma

  • 09.00 uur              ontvangst bij de Amstel Gold Race Xperience
  • 10.00 uur              start route 1 (60 km – ca. 900 hm)
  • 10.15 uur              start route 2 (45 km – ca. 560 hm)
  • 10.30 uur              start route 3 (25 km – ca. 270 hm)
  • 13.00-15.00 uur   einde toertocht en aansluitend lunch

Bekijk hier de video van de laatste toertocht in 2021 voor een impressie.

Kosten en voorzieningen

Deelname aan de toertocht is gratis* en ook buddy's zijn welkom (max. 2 per handbiker). Wij verzorgen o.a. de catering, routes, parkeerkaarten en medische hulpverlening. Jij zorgt voor een handbike en de benodigde veiligheidsmaterialen (fietsvlag, extra binnenband etc.). Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat van jouw handbike tijdens de toertocht.

Locatie

Shimano Experience Center 
De Leeuwhof 2, 6301 KZ Valkenburg

Aanmelden

Wil jij meedoen aan de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience 2023? Download het aanmeldformulier hieronder en mail het voor 30 april 2023 naar benelux-info@wellspect.com.
Tip: wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plekken is beperkt.

Samen met Mischa zetten wij ons in om er weer een mooi handbike event van te maken, waarbij het draait om actief bezig zijn, gezelligheid en genieten! Wij hopen met onze activiteiten een verschil te kunnen maken in het leven van mensen die onze producten en diensten nodig hebben. Ervaar het zelf en meld je aan!

Download het aanmeldformulier hier

*Deelname is gratis, maar vol = vol! Bij deelname dien jij je eigen handbike mee te nemen.

Tip: de Adelante-Wellspect-RCT Time Trial
Op 16 september 2023 organiseren de Roermond City Triathlon en Adelante on Wheels een
time trial die mede mogelijk gemaakt wordt door Wellspect. Ga voor meer informatie over de Adelante-Wellspect-RCT-Time Trial naar www.roermondcitytriathlon.nl.

Onderwerp: handbiken, arealdifference, sport en vrije tijd, parasport