LoFric Elle wint de "Look Good, Feel Good" award

Written by Jeffrey van der Steen, 3-jun-2021

Find me on:

LoFric Elle bewijst zich opnieuw en wint haar derde award tijdens de Britse ACA conferentie.LoFric Elle - LGFG Award 4

De "Look Good, Feel Good" award is een samenwerking tussen de Britse Association for Continence Advice (ACA) en Bladder and Bowel UK. De award werd uitgereikt tijdens de virtuele editie van de ACA dat op 24 en 25 mei plaatsvond.

De jury bestond uit verschillende continentie specialisten zoals zorgprofessionals, afgevaardigden van patiëntenverenigingen en leden van de ACA. Tijdens de jurering werd de leden gevraagd zich een zo breed mogelijk beeld te vormen op welke manier de producten bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor de gebruikers.

De categorieën waarin gestemd kon worden waren: gebruiksgemak, kwaliteit van het ontwerp, mate van innovatie en uiteraard op welke manier de kwaliteit van leven van de gebruiker wordt verbeterd.

De award werd gepresenteerd door Davina Richardson, gespecialiseerd verpleegkundige van het Bladder and Bowel UK en lid van de ACA. Samengevat gaf ze aan wat de overwegingen van de juryleden voor LoFric Elle waren:

De juryleden waren allen zeer positief over de discrete stijl, kleur en verpakking van LoFric Elle. Door het innovatieve handvat zijn meer vrouwen in staat een intieme procedure als CIC uit te voeren. Daarnaast was men onder de indruk van de duurzaamheid van het product.

Eerder won Wellspect deze prestigieuze award voor het darmspoelsysteem Navina Smart.

Klik voor meer informatie over LoFric Elle op onderstaande button.

Lees meer over LoFric Elle

Onderwerp: Lofric Elle, zelfkatherisatie, Award