Meld je aan voor de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience 2022

Written by Merel Zitter, 15-feb-2022

Find me on:

Op eerste Pinksterdag, zondag 5 juni 2022, organiseren wij voor de vierde keer de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience! Een handbike toertocht door Valkenburg die wij samen met tophandbiker Mischa Hielkema organiseren voor handbikers van elk niveau! Meld je nu aan!

20220202-Mischa-Web-0024

Wat ooit begon als een idee, heb ik samen met Wellspect uit laten groeien tot een geweldig mooie handbike klassieker, aldus

 Mischa.

Het idee voor de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience ontstond in 2018 en samen met Mischa begonnen we in dat jaar met ca. 20 handbikers. In de jaren daarna groeide de groep en het succes! Daarom organiseren wij dit jaar de vierde editie van onze toertocht waarvoor de registratie nu geopend is!

Drie routes voor elk niveau
De toertocht is geschikt voor zowel beginnende als ervaren handbikers. Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende routes van ca. 25, 40 en 60 kilometer en daarnaast zullen er op elke route meerdere groepen gaan rijden, verdeeld naar ervaring en eigen inzicht. Zo is er voor elk handbikeniveau een gepaste route en kan iedereen meedoen. Enkele weken voor aanvang van de HandbikeBattle in Oostenrijk biedt de toertocht tevens een mooi trainingsmoment.

Het programma

  • 09.00 uur              ontvangst bij de Amstel Gold Race Xperience
  • 10.00 uur              start route 1 (60 km)
  • 10.15 uur              start route 2 (40 km)
  • 10.30 uur              start route 3 (25 km)
  • 13.00-15.00 uur   einde toertocht en aansluitend lunch

20220202-Mischa-2,5k-0010

Deelname
Deelname aan de toertocht is gratis* en ook buddy's zijn welkom (max. 2 per handbiker). Wij verzorgen o.a. de catering, routes, parkeerkaarten en medische hulpverlening. Jij zorgt voor een handbike en de benodigde veiligheidsmaterialen (fietsvlag, extra binnenband etc.). Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat van jouw handbike tijdens de toertocht.

Locatie
Shimano Experience Center 
De Leeuwhof 2, 6301 KZ Valkenburg

Aanmelden
Wil jij meedoen aan de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperiece 2022? Download het aanmeldformulier hieronder en mail het voor 30 april 2022 naar benelux-info@wellspect.com.
Tip: wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plekken is beperkt.

Samen met Mischa kijken wij uit naar 5 juni en zetten wij ons in om er weer een geslaagd event van te maken, waarbij het draait om actief bezig zijn, gezelligheid en genieten! Wij hopen met onze activiteiten een verschil te kunnen maken in het leven van mensen die onze producten en diensten nodig hebben. 

Download het aanmeldformulier hier

*Deelname is gratis, maar vol = vol! Bij deelname dien jij je eigen handbike mee te nemen.

Onderwerp: handbiken, arealdifference, sport en vrije tijd, parasport