Wellspect Benelux lanceert een scala aan social media kanalen

Written by Jeffrey van der Steen, 6-mei-2020

Find me on:

Wellspect Benelux heeft sinds kort haar aanwezigheid op social media flink uitgebreid. Naast een eigen YouTube kanaal met product- en instructievideo’s, kunt u ook verscheidene activiteiten op LinkedIN, Facebook en Instagram verwachten. 

NL | social

Een nieuw product, een nieuwe aanpak

Eind vorig jaar is de nieuwste katheter voor dames, de LoFric® Elle®, gelanceerd. Een nieuw product vraagt ook om een nieuwe aanpak: een duidelijkere aanwezigheid op social media. Om de beschikbaarheid van productinformatie en instructiemateriaal gemakkelijker en op één plaats terug te kunnen vinden, hebben wij een YouTube kanaal in het leven geroepen. Hier kunt u product- en instructievideo's gesorteerd op onderwerp vinden van zowel de LoFric® urinekatheters als de Navina™ darmspoelsystemen.

Wie we zijn en wat we doen

Om beter te kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze doen, zullen wij op verschillende social media kanalen berichten plaatsen over producten, therapieën en (patiënten)activiteiten. Op de website van Wellspect zullen er ook regelmatig blogs geplaatst worden, waarvoor u zich in de kolom hiernaast kunt inschrijven.

De kanalen

Onderstaand vind u een overzicht met links naar de betreffende kanalen.

We hopen u snel te verwelkomen op een van bovenstaande kanalen.

Onderwerp: Navina, LoFric, zelfkatherisatie, social media, productvideo, instructievideo