Wellspect wint prestigieuze iF DESIGN AWARD 2020

Written by Jeffrey van der Steen, 3-apr-2020

Find me on:

Ieder jaar organiseert de oudste onafhankelijke ontwerporganisatie ter wereld, het in Hannover gevestigde iF International Forum Design GmbH, de iF DESIGN AWARDS.

NL | blogimage | if design award LoFric Elle16x9

De iF awards bestaan sinds 1953 en is het oudste onafhankelijke design instituut ter wereld. De iF awards staan symbool voor het toekennen van uitzonderlijke prestaties in ontwerp waarbij de kracht van het ontwerp centraal staat. Afgelopen februari werden 7298 inzendingen uit 46 landen voorgelegd aan de 78 leden tellende jury, een groep van onafhankelijke experts van over de hele wereld. 

LoFric Elle, de nieuwe innovatieve dameskatheter voor éénmalige katheterisatie, overtuigde de jury en won in de categorie “Product: geneeskunde en gezondheid”.
De nieuwe LoFric Elle katheter is ’s werelds eerste intermitterende katheter met een L-vormig handvat. Dit unieke ontwerp biedt vrouwen een nieuwe, gemakkelijke en hygiënische manier om te katheteriseren.
LoFric Elle is een éénmalige hydrofiele katheter, die direct klaar is voor gebruik, waarbij de verpakking een handvat wordt als die wordt bevestigd aan de katheter. Het ergonomische handvat verbetert de controle, verzekert een betere hygiëne en vergroot de waardigheid voor meer vrouwen dan ooit tevoren.
Dit is niets minder dan een revolutie in de wereld van katheterisatie.

Wellspect richt zich niet alleen op ontwerpen voor discretie, we bieden slim een gebruikersgericht ontwerp dat een echt verschil maakt voor zowel gebruikers als zorgprofessionals. We combineren esthetiek altijd met functionaliteit. Wilt u meer weten over LoFric Elle? Klik op de button hieronder:

Lees meer over LoFric Elle

 

Onderwerp: Lofric Elle, iF Design Award 2020